Si no veieu bé aquest correu proveu la seva versió WEB.
2, 3 i 4 de gener
ANTOLOGIA
a
La Puntual
Putxinel·lis de Barcelona

Volem animar-vos que ens acompanyeu en aquesta ocasió per conèixer i gaudir d'ANTOLOGIA, una de les obres més representades i premiades d'en Jordi Bertran.

Jordi Bertran ens mostra un espectacle que comprèn set episodis musicals i teatrals on el moviment, el detall insinuant i el gest orgànic, produeixen un magnetisme hipnòtic, que captiva l’espectador. Estructurat sota la fórmula del cabaret, a Antologia, les escenes es succeeixen amb una estudiada cadència, fonent-se el ritme del propi espectacle amb la càrrega emocional de cada un dels personatges recreats pel marionetista, a qui dóna vida a través dels fils: personatges coneguts i presents en l’imaginari col•lectiu, personatges anònims inspirats en el món del circ, del teatre i de la cultura.
Protagonitzat per...
Toti TipOn
Toti Tipot
Toti TipOn

Toti Tipon, el pallasso amb el seu tamboret verd, aconsegueix transportar-nos al sensible món del clown on el detall més petit ens provoca una gran rialla.

LOUIS ARMSTRONG
Pep Bou

Louis Armstrong amb la seva trompeta i un simpàtic cor vocal interpreta una de les seves cançons més famoses: When the Saints Go Marchin’in.

PEP BOU
Pep Bou
PEP BOU

El professor alquimista, ens endú cap al món màgic i fantàstic de l’efímer, creant un univers de planetes fràgils amb les bombolles de sabó.

FAQUIR RAIXIC
Toti Tipot

El Faquir Raixic ens fa una demostració de les seves habilitats clavant-se agulles i fent contorsions impossibles.

PAU CASALS
Pep Bou
PAU CASALS
Pau Casals amb el seu violoncel interpreta “El Cant dels OcelIs”, convertint l’esperit de la música en un homenatge a la PAU amb el colom de Picasso.
DALI
Toti Tipot

Dalí fa un discurs surrealista des de la seva mítica creació del sofà, representant els llavis de Mae West

ESQUELET ROQUERO
Toti Tipot

L’ESQUELET ROQUERO, tot sortint del seu taüt, interpreta una cançó d’ACDC, ballant entorn de la bola del món.

critiques
Teatre Barcelona
Imma Barba & Miquel Gascón

... Els nens presents a la sala han rigut, i nosaltres, adults, ens hem sentit com nens durant la representació.
Absolutament genial.

Teatre Barcelona
Neus Mònico Fernández

“Un espectacle màgic i poètic”
... El més curiós de tot és que deixes de veure al manipulador, per veure com els titelles prenen vida pròpia. Les mirades, les mans, el moviment, tot en ells és vida. Els titelles transmeten, ens fan riure, ens emocionen.
Feu-me cas i no deixeu passar aquesta oportunitat.

IMPRESCINDIBLE!!!

Teatre Barcelona
Josep Oliva Sasé

... Als meus anys, són molts els titellaires que he vist i us asseguro que sens dubte per a mi ha estat el millor. Si teniu oportunitat no us ho perdeu és senzillament BRUTAL.

Contacta'ns

Si no voleu rebre més informació, podeu donar-vos de baixa en aquest enllaç.